Brzobrođani dobili teren za basket

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzobrođani dobili teren za basket

Nakon terena za mali fudbal, venjaka, mobilijara, teretane na otvorenom i solarnog drveta, Park prijateljstva u Brzom Brodu dobio je i teren za basket. U udruženju Prijatelji Brzog Broda, koje je sa Opštinom Medijana radilo na uređenju, kažu da je ovo nekada bio prostor zarastao u korov i zatrpan smećen, ali da je sada “pravi raj”.

Tako su sada u Parku prijateljstva tereni sa tribinama čija su sedišta ofarbana u boje srpske zastave, sedam venjaka, solarno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drvo i “pametna klupa”, podzemni kontejner, dečji mobilijar, teretana na otvorenom, staze, zelenilo i sistem za navodnjavanje. Mesto za sport, ali i odmor; foto: Opština Medijana

Ovo je najveća investicija Opštine Medijana kada je reč o sportskim terenima, u poslednje tri godine, kaže predsednik Nebojša Kocić, ali ne precizira koja suma je u pitanju.

Naselje Brzi Brod primer je saradnje lokalne samouprave i građana, i zato rezultati nisu izostali. Sredstva su uložena u uređenje terena za mali fudbal sa veštačkom travom, komunalno opremanje prostora sa sedam venjaka, solarnim drvetom i pametnom klupom, stazama i podzemnim kontejnerom - ispričao je Kocić.

Inače, tereni za basket uređeni su, kako kažu u Opštini Medijana, po “najsavremenijim FIBA standardima”, a otvorio ih je meč ekipa Opštine i Prijatelja Brzog Broda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.