Brozović ubedio Saudijce – dobio je 100 miliona

Izvor: B92, 29.Jun.2023, 23:07

Brozović ubedio Saudijce – dobio je 100 miliona

Hrvatski fudbaler je na kraju odbio Barselonu koja ga je čekala i priključio se novom fudbalskom carstvu kojem se odavno priklonio Kristijano Ronaldo.

Biće ovo jedan od većih transfera ovog leta, ali i poslednjih godina imajući u vidu sumu koju je saudijski klub investirao da dovede hrvatskog univerzalca iz Intera.

Brojke su sledeće:

Al-Nasr će Interu uplatiti 23 miliona na ime obeštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 30-godišnjeg fudbalera i još 100 miliona koje će biti usmerene za platu fudbalera i bonus za potpis, za tri godine ugovora koliko je dogovorio sa novim klubom.

U Al-Nasru će se pridružiti mnogobrojnim internacionalcima na čelu sa Kristijanom Ronaldom i Hakimom Zijehom, koji je nedavno dogovorio prelazak u klub.

Prema navodima italijanskih medija, Brozović je dugo vremena insistirao na prelasku u Barselonu, želeo je da i dalje igra na najvišem nivou, međutim kada se pojavila "jača" ponuda Saudijaca predomislio se i prelomio.

Napušta Evropu i seli se u sve jači saudijski šampionat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.