Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2009, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brkić zbog povrede propušta meč sa Francuskom

BEOGRAD, 2. septembra 2009. (Beta) - Golman reprezentacije Srbije Željko Brkić napustio je danas pripreme nacionalnog tima u Kovilovu zbog povrede vrata i otišao na rehabilitaciju u matični klub Vojvodinu, saopštio je Fudbalski savez Srbije. U saopštenju objavljenom na sajtu FŠ dodaje se da selektor Radomir Antić neće naknadno zvati novog čuvara mreže. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brkić napustio reprezentaciju

Izvor: B92, 02.Sep.2009, 23:55

Golman reprezentacije Srbije Željko Brkić napustio je pripreme nacionalnog tima u Kovilovu zbog povrede vrata...Brkić je otišao na rehabilitaciju u matični klub Vojvodinu, saopštio je Fudbalski savez Srbije. U saopštenju objavljenom na sajtu FSS dodaje se da selektor Radomir Antić neće naknadno...

Nastavak na B92...

Golman Srbije, zbog povrede, propušta meč sa Francuskom

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2009

Golman reprezentacije Srbije, Željko Brkić, napustio je pripreme nacionalnog tima u Kovilovu zbog povrede vrata i otišao na rehabilitaciju u matični klub Vojvodinu, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Antić, ipak, pozvao trećeg golmana

Izvor: Sportal.rs, 04.Sep.2009, 02:41

Novi golman Čukaričkog, Bojan Isailović, priključio se reprezentaciji Srbije, pošto je zbog povrede Željko Brkić morao da napusti pripreme u Kovilovu za meč sa Francuskom.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.