Brazilski fudbaler debituje u reprezentaciji Holandije

Izvor: NaDlanu.com, 08.Okt.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski fudbaler debituje u reprezentaciji Holandije

AMSTERDAM, 8. oktobra 2012. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Luj Van Gal pozvao je u ponedeljak štopera Tventea Daglasa Franka Tešeiru u nacionalni tim za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

AMSTERDAM, 8. oktobra 2012. (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Luj Van Gal pozvao je u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << štopera Tventea Daglasa Franka Tešeiru u nacionalni tim za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u Brazilu.Daglas je rodjen u Brazilu, a u Holandiju je došao na leto 2007. godine, kada je prešao iz Žoinvila u TventeOn je holandski pasoš dobio je u novembru prošle godine.Van Gal ima zadatak da stabiliše reprezentaciju posle razočaravajućeg rezultata letos na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, kada su eliminisani u grupnoj fazi posle sva tri poraza.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Brazilski fudbaler debituje u reprezentaciji Holandije

Izvor: Blic, 08.Okt.2012

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Luj Van Gal pozvao je štopera Tventea Daglasa Franka Tešeiru u nacionalni tim za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u Brazilu...Daglas je rođen u Brazilu, a u Holandiju je došao na leto 2007. godine, kada je prešao iz Žoinvila u Tvente. On je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.