Brazilci čekaju na Ančelotijev odgovor

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 15:10

Brazilci čekaju na Ančelotijev odgovor

Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) Ednaldo Rodrigez izjavio je da je spreman još mesec dana da čeka odgovor trenera Reala Karla Ančelotija.

Na ponudu za selektora reprezentacije Brazila.

Rodrigez je na marginama Skupštine CBF objasnio da se nada da će ime novog selektora moći da objavi do 25. maja.

"Pre razmišljanja o planu B, želim da iscrpim sve mogućnosti plana A >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ", rekao je Rodriges i ponovio da je Anćeloti njegov prvi izbor za novog selektora Brazila.

Ančeloti ima ugovor sa Realom do 30. juna naredne godine, a pre nekoliko nedelja je potvrdio da je dobio ponudu da preuzme selekciju Brazila.

On je više puta ponovio da želi da odradi do kraja ugovor sa madridskim klubom.

Južnoamerička selekcija je trenutno bez selektora, pošto je Tite smenjen posle eliminacije Brazila od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Lokalni mediji navode da će, ako Anćeloti odbije da preuzme Brazil, kandidati za novog selektora biti trener Fluminensea Fernando Diniz, prvi stručnjak Palmeirasa Abel Fereira i šef stručnog štaba Fenerbahčea Žorž Žezus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RODRIGEZ: Čekamo odgovor Anćelotija do 25. maja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023

Brazilci ne odustaju od Italijana...Predsednik Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) Ednaldo Rodrigez izjavio je da je spreman još mesec dana da čeka odgovor trenera Reala Karla Anćelotija na ponudu da italijanski stručnjak preuzme selekciju "karioka", prenose španski mediji. Rodrigez je na marginama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.