Brazil želi Ančelotija za selektora

Izvor: B92, 10.Feb.2023, 00:18

Brazil želi Ančelotija za selektora

Trener Reala Karlo Ančeloti mogao bi uskoro da preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila, prenose španski mediji.

Brazil je trenutno bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku u decembru prošle posle eliminacija "karioka" od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Predsednik Fudbalskog saveza Brazila Ednaldo Rodrigez doputovaće narednih dana u Madrid, kako bi pokušao da nagovori italijanskog stručnjaka da preuzme "karioke". Rodrigez će prvo razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa predsednikom Reala Florentinom Perezom, a onda i sa Ančelotijem.

"Mundo Deportivo" navodi da je Rodrigez spreman da ponudi Ančelotiju godišnju platu od 10 miliona evra. Italijanski stručnjak u Realu zarađuje devet miliona evra po sezoni.

Španski mediji tvrde da će Rodrigez pokušati da angažuje Žozea Murinja ili Žorža Žezusa, ako propadnu pregovori sa italijanskim stručnjakom.

Ančeloti je u karijeri vodio Ređijanu, Parmu, Juventus, Milan, Čelsi, PSŽ, Bajern, Napoli, Everton i Real, a od 1992. do 1995. bio je pomoćnik selektora u italijanskoj reprezentaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSAO JE SKORO ZAVRŠEN: Anćeloti na korak od klupe Brazila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023

Plata deset miliona evra...Italijanski stručnjak i aktuelni trener Reala Karlo Anćeloti mogao bi uskoro da preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila, prenose španski i brazilski mediji...Brazil je trenutno bez selektora, pošto je Tite podneo ostavku u decembru prošle posle eliminacija „karioka“...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.