Brazil ne odustaje od Ančelotija

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 23:00

Brazil ne odustaje od Ančelotija

Zvaničnici fudbalske reprezenatacije Brazila ponovo će pokušati da angažuju Italijana Karla Ančelotija kao selektora.

Uprkos nameri trenera Real Madrida da ostane još godinu dana na klupi španske ekipe, čelnici brazilskog Saveza na odustaju.

Predsednik brazilske fudbalske konfederacije Ednaldo Rodriges rekao je da se nada da će se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Ančelotijem u narednih nekoliko dana, kako bi razgovarali o mogućnosti njegovog angažovanja.

"Vidimo ga kao jednog od najboljih fudbalskih trenera na svetu. On je pobednik i svaki sportista koji je igrao za njega kaže da im nedostaje i da je najbolji trener sa kojim su ikada radili", Izjavio je Rodriges.

Ančeloti se zahvalio Brazilu na interesovanju, ali je prošlog meseca rekao da će ostati do kraja ugovora u Realu, a ugovor sa Madriđanima mu ističe 2024. godine.

Brazil je bez selektora otkako je Tite podneo ostavku posle Svetskog prvenstva u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.