Brašanac stigao u predgrađe Madrida

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašanac stigao u predgrađe Madrida

Radi se o jednogodišnjoj pozajmici Leganesu

Darko Brašanac seli se u Madrid. Tačnije u Leganes, predgrađe španske prestonice i istoimeni fudbalski klub koji se takmiči u elitnoj Primeri. Srpski vezista će tamo odigrati sezonu kao pozajmljeni fudbaler Betisa iz Sevilje.

Nekadašnji fudbaler Partizana u četvrtak će biti predstavljen novinarima na stadionu Leganesa.

Brašanac je prošle sezone za ekipu Betisa odigrao 26 utakmica i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postigao jedan gol. Ipak dolaskom novog trenera Kikea Setijena za Brašanca nema više mesta u timu iz Sevilje.

Inače, Setijen je potpuno promenio vezni red Betisa iz prošle sezone, a pre Brašanca klub su već napustili Dani Sebaljos, Petros, Žonas Martin i Fransisko Portiljo. 

Brašanac je prošlog leta došao u Betis iz redova Partizana, a beogradski klub tada je na ime obeštećenja zaradio oko 1.500.000 evra.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gotovo - Betis poslao Brašanca na pozajmicu (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 09:30

Srpski internacionalac iz redova Betisa odlazi na jednogodišnju pozajmicu u klub iz predgrađa Madrida...Bivši fudbaler Partizana Darko Brašanac nastavlja karijeru u ekipi Leganesa, članu španske Primere koji je sa Betisom dogovorio jednogodišnju pozajmicu srpskog internacionalca..."Mali mrav"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.