Branislav Nedimović „upropastio“ jubilej Dušana Tadića, svojom pojavom izazvao salve zvižduka na Marakani

Izvor: Luftika.rs, 18.Okt.2023, 10:57

Branislav Nedimović „upropastio“ jubilej Dušana Tadića, svojom pojavom izazvao salve zvižduka na Marakani

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić proslavio je veliki jubilej pre nekoliko dana, a pre meča između Srbije i Crne Gore mu je i zvanično uručeno priznanje za odigranih 100 mečeva u reprezentativnom dresu.
Nažalost, Dušan Tadić nije ispoštovan od strane svoje države jer mu dres sa brojem 100 nije uručio predsednik saveza Dragan Džajić, već omraženi potpredsednik Branislav Nedimović.
Prilikom izlaska Nedimovića na teren čuli su se glasni zvižduci >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i negodovanje publike, zbog čega se on ubrzo sklonio iz „kadra“. Publika ga je počastila vređanjem, a nakon toga je kapiten Tadić ponovo dobio zasluženi aplauz.
Zašto je @FSSrbije ponizio kapitena Dušana Tadića?
Zašto je njegov zasluženi jubilej morao da pokvari nakradnjački funkcioner Nedimović?
Srećom pa niko ne ide na utakmice menadžerske nakradnjačke reprezentacije jer bi zviždanje bilo još ozbiljnije.
pic.twitter.com/snPRH25xlQ
— Рајко Малешевић (@BandoCrvena) October 17, 2023

Vladajuća garnitura još uvek veruje i obmanjuje širu javnost kako uživa podršku naroda svuda i na svakom mestu, a situacija je zapravo potpuno drugačija.
Tragedija našeg fudbala najbolje se vidi na osnovu nedavnih izbora za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, gde je Nemanja Vidić odustao od trke, ne sa „svojim“ Draganom Džajićem, već sa Srpskom naprednom strankom, Branislavom Nedimovićem i Aleksandrom Vučićem.
Nemanja Vidić povukao kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Tadić dobio dres Crne Gore sa brojem 100

Izvor: B92, 18.Okt.2023

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić dobio je od Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) dres crnogorske selekcije sa njegovim prezimenom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.