Brajton ne pušta Mekalistera i Kaiseda ispod 70 miliona

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 19:16

Brajton ne pušta Mekalistera i Kaiseda ispod 70 miliona

Fudbalski klub Brajton odlučio je da Moises Kaisedo i Aleksis Mekalister mogu da napuste klub na kraju sezone samo uz obeštećenje od po 70 miliona funti.

Kaisedo (21) ima ugovor sa Brajtonom do 30. juna 2027. godine. Ovaj klub je početkom godine odbio ponudu od 70 miliona funti za ekvadorskog reprezentativca.

Mekalister (25) ima ugovor sa Brajtonom do 30. juna 2025. uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Skaj sports podseća da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su Kaisedo i Mekalister jedni od najboljih igrača Brajtona ove sezone.

Za Ekvadorca su zainteresovani Arsenal, Mančester junajted, Čelsi i Liverpul, koji bi voleo na kraju sezone da dovede i Mekalistera.

Izvor blizak Brajtonu navodi da klub neće na kraju sezone stajati na putu fudbaleru ako se poštuje cena i razgovori održe na vreme. Međutim, engleski klub želi da spreči veliki broj odlazaka.

Brajton se nalazi na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 55 bodova i dva meča manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.