Braća Stamenković vode tim protiv Slobode

Izvor: NTV.rs, 13.Mar.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća Stamenković vode tim protiv Slobode

U Fudbalskom klubu Radnički za sada ništa novo kada je u pitanju šef stručnog štaba. Zamena za Dragoljuba Bekvalca još nije nađena, a očekuje se da će to biti učinjeno početkom naredne sedmice. U međuvremenu, ekipu će u Užicu protiv Slobode voditi braća Predrag i Nenad Stamenković. Prvi je sekretar stručnog štaba, a drugi pomoćni trener.
Bila mi je velika čast i zadovoljstvo da budem pomoćnik jednom takvom vrhunskom stručnjaku kao što je Bekvalac. Mnogo sam naučio >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << od njega i ovom prilikom bih mu se zahvalio.U Užice idemo da uprkos svemu odigramo dobru utakmicu i ostvarimo povoljan rezultat- rekao je na konferenciji za novinare Nenad Stamenković.
I igrači su spremni da se izdignu iznad trenutne situacije.
Nema šta da tugujemo. Očekujem da ćemo i bez šefa struke u Užicu osvojiti sva tri boda- optimista je Milan Ćulum, koji je izdržao kaznu zbog crvenog kartona protiv Partizana u 17.kolu Jelen super lige.
Susret Sloboda –Radnički igraće se u subotu sa početkom u 13.30.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mateus laže, ali tužba je skupa

Izvor: Politika, 13.Mar.2014

Partizan još nije odlučio da li će da tuži svog bivšeg trenera..U Fudbalskom klubu Partizan još nisu odlučili da li će da tuže svog bivšeg trenera Lotara Mateusa, zbog laži koje je izneo u svojoj autobiografiji „Sve ili ništa”...Ovaj nemački trener je od decembra 2002. do decembra 2003....

Nastavak na Politika...

RADNIČKI NIŠ: U igri Plavi, Stepi...

Izvor: Mondo, 14.Mar.2014, 10:45

Superligaš iz Niša posle smene Dragoljuba Bekvalca na meču protiv Slobode predvodiće pomoćni trener, a novi šef..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.