Bosanci traže selektora

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanci traže selektora

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, odnosno Izvršni odbor ove organizacije, donelo je očekivanu odluku da se zahvali prethodnom selektoru Mehmedu Baždareviću na svemu što je uradio za državni tim.

Bažadareviću je po završetku kvalifiakcija, u kojima su "zmajevi" zauzeli treće mesto i ostali čak i bez baraža, istekao ugovor, a odlučeno je da mu ne bude ponuđen novi.

Stručni savet u sastavu Ivica Osim, Duško Bajević i Sead Kajtaz, kao i savetnik predsednika Zvjezdan Misimović uveliko traže zamenu, a u opticaju su uglavnom domaći stručnjaci kojii bi mogli da donesu novi kvalitet reprezentaciji.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.