Borjan zvanično predstavljen u Slovanu

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 17:12

Borjan zvanično predstavljen u Slovanu

Kapiten fudbalske reprezentacije Kanade Milan Borjan, promovisan je danas kao novi član Slovana iz Bratislave, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Borjan (36) je u Slovan došao na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde, koju je napustio pošto je novi trener Barak Bahar poručio da ne računa na njega.

Izvršni direktor Slovana Ivan Kmotrik mlađi nije na promociji krio zadovoljstvo zbog dolaska kapitena Kanade.

"Borjan je od prvog trenutka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio jasan izbor za nas da pojačamo poziciju golmana. Učinio sam sve da se sa njim dogovorimo. On je golman sa velikim iskustvom na klupskom i reprezentativnom nivou. Upravo je to ono što nam je trenutno potrebno - mir i sigurnost za našu poslednju liniju. Verujem da ćemo upravo to naći kod Borjana, koji nam dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Njegov dolazak takođe predstavlja veliku korist za našeg golmana Martina Trnovskog, koji pored njega može ponovo da pređe na viši nivo", rekao je Kmotrik.

Borjan je na promociju u Slovan stigao direktno sa Gold kupa, gde je branio na prva dva meča, ali je zatim napustio ekipu zbog povrede, kako je ranije danas saopštio Fudbalski savez Kanade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORJAN ZVANIČNO U SLOVANU: U Bratislavi predstavljena legenda Crvene zvezde! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2023

On je na pozajmici iz srpskog šampiona Kapiten fudbalske reprezentacije Kanade, Milan Borjan, danas je zvanično predstavljen kao novi član Slovana iz Bratislave, objavio je klub na svom zvaničnom sajtu. Borjan (36), iskusni golman, pridružio se Slovanu na jednogodišnjoj pozajmici iz Crvene zvezde,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.