Borcu oduzeti bodovi!

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Okt.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borcu oduzeti bodovi!

Fudbalski klub Borac kažnjen je oduzimanjem tri boda zbog neizmirivanja obaveza prema bivšem igraču Perici Stančevskom! Iako je tvrdnje sarajevskih medija da su crveno-plavima oduzeti bodovi našem portalu oštro demantovao direktor "Velikana iz Platonove" Robert Zrlić, u četvrtak je na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ipak potvrđeno da se Borcu oduzimaju tri boda, prenio je Mondo. "Disciplinska komisija FIFA >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << naložila je FS BiH da se trenutno šestoplasirana ekipa Premijer lige BiH, FK Borac kazni oduzimanjem tri boda. Timu iz Banjaluke se oduzimaju bodovi zbog neizmirenih obaveza prema igraču Perici Stančeskom koji je u Borcu nastupao od jula 2009. do januara 2011. godine", navedeno je na zvaničnom sajtu Saveza. U izjavi za sarajevske medije, kaznu je potvrdio i predsjednik Takmičarske komisije FS BiH Milorad Lale. "Na sjednici Takmičarske komisije samo smo postupili po uputstvima UEFA. Dakle, Borac je kažnjen oduzimanjem tri boda jer nije ispoštovao dogovor o izmirenju dugova Perici Stančeskom. Naši klubovi se nekad ponašaju neodgovorno i onda kada budu kažnjeni svako im je kriv. Stvar je jasna, Borac je kažnjen, kao što je i Slavija bila kažnjena prošle sezone", izjavio je Lale, a prenio "Sportsport". Banjalučani su u seriji od pet mečeva bez poraza i sa četiri uzastopna minimalna trijumfa istakli su kandidaturu i za titulu jesenjeg prvaka, ali oduzimanjem ovih bodova će jesenji trofej ostati samo san. (BLLIVE, Foto: Borac sport)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Borac kažnjen oduzimanjem 3 boda

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2014

SARAJEVO - Disciplinska komisija FIFA naložila je Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine da se šestoplasirana ekipa BH Telecom Premijer lige, banjalučki Borac, kazni oduzimanjem 3 boda...Timu iz Banjaluke se oduzimaju bodovi zbog neizmirenih obaveza prema igraču Perici Stančeskom, koji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.