Borac doveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije

Izvor: B92, 02.Feb.2024, 18:50

Borac doveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije

Kada se u fudbalskom svetu desi veliki prelazak igrača iz kluba u klub, obično se upotrebi krilatica da je ''pukla bomba''.

Upravo je jedna takva danas ''odjeknula'' u press sali Gradskog stadiona, gde je zvanično prestavljen novi igrač Borca Marko Milinković.

Prekaljeni internacionalac je zadužio opremu svog matičnog kluba i već danas će se staviti na raspolaganje stručnom štabu čačanskog srpskoligaša.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mislim da smo ovim dogovorom i povratkom Marka u klub poslali svima jasnu i nedvosmislenu poruku. Pored igračkih kvaliteta i prebogatog iskustva, očekujem da Marko bude pravi lider našim mladim igračima. Ujedno je ovo poruka fudbalskoj javnosti i svim Čačanima da jasno pred sobom znamo put povratka našeg Borca na pozicije koje mu po svim parametrima pripadaju. Marko je četvrto pojačanje u prelaznom roku. Do sada odrađenim smo prezadovoljni i mislim da jasno ističemo ambicije kluba u prolećnoj polusezoni. Želim Marku da svoju bogatu karijeru privede kraju u svom matičnom klubu na njegovo, ali i zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala'' "rekao je sportski direktor kluba Vladimir Stanisavljević za agenciju RINA.

Nakon bogate internacionalne karijere koja je trajala 17 godina, naslednik legendarnog fudbalskog bombardera Duška Milinkovića od koga su osamdesetih godina prošlog veka strepeli svi golmani se vratio na mesto svojih početaka. Prošao je sve mlađe selekcije svog matičnog kluba, a sada mu se ukazala prilika da obuče i dres prvog tima Borca.

"Brzo i lako sam se dogovorio sa rukovodstvom Borca jer su nam se ambicije u potpunosti poklopile. Moram istaći da nakon svih ovih godina ostvarujem neke svoje dečačke snove kada sam maštao da budem prvotimac Borca. Verujem da imam mnogo toga da dam Borcu ne samo kada je rezultat i plasman u viši rang u pitanju, već i kao iskusan sportista koji je mnogo toga proša u karijeri. Jedva čekam da obučem dres svog matičnog kluba i da se ovde na našem stadionu svi radujemo uspesima i povratku Borca na pozicije koje mu pripadaju. Imam dovoljno motiva i želje da opravdam poverenje, ali i mladima budem od velike pomoći u građenju njihovih karijera. Pozivam i sve naše Čačane da budu uz Borac i čvrsto sam ubeđen da dolaze neka lepša fudbalska vremena ovde kraj Morave''"rekao je na svom predstavljanju Marko Milinković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.