Borac doveo Radunovića i Paragvajca Kohenea

Izvor: Blic, 03.Sep.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac doveo Radunovića i Paragvajca Kohenea

Fudbalski klub Borac iz Čačka potpisao je ugovore sa Ristom Radunovićem i Havijerom Koheneom, potvrdio je sportski direktor Slobodan Ilić.

"Imajući u vidu činjenicu da dolaze iz inostranih klubova čekamo neophodne sertifikate kako bi stekli pravo nastupa za naš klub", rekao je Ilić.

Radunović je doskorašnji član podgoričke Budućnosti, igra na poziciji levog beka i standardni je član mlade reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crne Gore.

Kohene je rođen u Paragvaju, igra na poziciji štopera, a prošle sezone je igrao za portugalski Setubal. On se prošlog leta pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde.

Čačani nakon četiri kola Superlige Srbije zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa sedam bodova, a u narednom meču dočekuju OFK Beograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.