Bora: Od mojih timova, Nigerija će proći najbolje

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora: Od mojih timova, Nigerija će proći najbolje

Fudbalski stručnjak Bora Milutinović koji je tokom karijere predvodio reprezentacije Kostarike, Meksika, Nigerije, SAD i Kine na Svetskim prvenstvima kaže da će Nigerija proći dalje, a da Kostarika i Meksiko imaju malo teži zadatak u Rusiji.

"Neće biti lako pričati o mojim bivšim timovima ali istina će se pokazati na terenu. Tu je Meksiko, koji ima dosta kvaliteta i svakako ima mogućnost da prođe dalje. Tu će neki detalji odlučivati jer Meksiku kalendar ne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ide na ruku. Igraju prvi meč sa Nemcima, a grupa je teška jer je tu Švedska koja igra potpuno drugačiji fudbal", kazao je Bora Milutinović koji je Meksiko predvodio od 1983. do 1986. i od 1995. do 1997. godine.

"Što se tiče Kostarike, ona je u grupi sa Srbijom. Ja sam Srbin i naravno iznad svega podržavam rerpezentaciju moje zemlje. U svakom slučaju oni će imati težak posao jer su u grupi sa Brazilom i Švajcarskom koju predvodi Vladimir Petković koji je iz jugoslovenske škole fudbala", rekao je 73-godišnji Milutinović koji je Kostariku trenirao 1990.

Milutinović je nigerijsku selekciju selektirao 1998. godine na prvenstvu u Francuskoj, a kaže da upravo "super orlovi" imaju najveće šanse od ove tri selekcije.

"Mislim da od svih timova koje sam predvodio Nigerija ima najveće šanse. Igraju u grupi sa Argentinom, Hrvatskom i Islandom ali mislim da mogu da prođu dalje", kazao je Milutinović koji je Nigerijce predvodio 1998. godine do osmine finala, kada je Nigerija takođe bila u grupi smrti sa Španijom, Paragvajem i Bugarskom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.