Bomba godine, Simeone odlazi?!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba godine, Simeone odlazi?!

Tranzicija ne ide lako, "Marka" tvrdi da je klub nezadovoljan, Argentinac poručuje da će se boriti. Ipak, mogao bi da dobije otkaz, mada ne i da ima problema da nađe novi posao...

Da li je ovo poslednjqa sezona Dijega Simeonea u Atletiku.

"Ćolo" je sve nervozniji, poručio je da ko misli da je tranzicija sunčanje i čekanje da cveće procveta ne poznaje ni fudbal, ni njega.

On je pomenuo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u ovih osam sezona na klupi, uvek bilo situacija u kojima se činilo da ga tim ne prati.

Ali, "Marka" tvrdi da sada ne vidi izlaz, da nije više u dobrim odnosima ni sa čelnicima zbog nekih odluka, poput povratka Košte, a da su se na to nadovezali porazi u prvenstvu i u Ligi šampiona.

Navijači ga optužuju da je kukavičkom taktikom izgubio i od Juventusa i od Barselone, pa list spekuliše da će Argentinac otići. U klubu su nezadovoljni jer je Žoao Feliks najskuplje pojačanje u istoriji "Jorgandžija" na klupi, trener preferira Vitola.

Simeone je pre dve godine bio u krizi, nije prošao grupu u Ligi šampiona, ali je osvojio LE.

Trener Atletika traži da klub kupi Bruna Gimareša iz Atletiko Paranensea, meta je i Kavani, ali i Timo Verner.

Pred meč sa Viljarealom, "Kolčonjerosi" su tek šesti na tabeli, mada imaju samo bod manje od Bilbaoa i Sosijedada. "Žuta podmornica" je u velikoj krizi, četiri poraza u pet mečeva, moraju da se vade protiv Atletika.

Novi poraz bi otežao poziciju Simeonea koji neće dati ostavku, ali su sve glasnije priče da klub smatra da bi tranziciju trebalo da izvrši neko drugi.

Kao klubovi zainteresovani za Simeonea pominju se Junajted, ali i PSŽ gde je sve izvesnije da će Tomas Tuhel napustiti klub na kraju sezone i prema nekom scenariju prihvatiti ponudu Bajerna.

Bilo kako bilo, Simeone će imati ponude, a hoće li ponovo na kraju sezone pokazati "nevernim Tomama" koliko može njegov Atletiko ostaje da vidimo, ako pre toga ne dobije otkaz, što je ipak malo verovatno...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.