Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt u Borusiji započinje fudbalsku karijeru

Svjetski rekorder u sprintu Jusein Bolt priključiće se treninzima fudbalera Borusije iz Dortmunda kako bi probao da započne fudbalsku karijeru.

Osmostruki olimpijski šampion uvjeren je da može da postane dobar fudbaler kada se oprosti od atletike poslije Svjetskog prvenstva u Londonu (od 5. do 13. avgusta).

"Sve je dogovoreno, treniraću sa Borusijom i vidjećemo kako će situacija da se odvija. U Borusiji će mi otvoreno reći da li mogu da igram. U slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da ne mogu, zaćutaću oko te teme", rekao je Bolt novinarima u Ostravi uoči atletskog mitinga.

Bolt, koji 21. avgusta proslavlja 31. rođendan, ističe da mu je potrebna rutina.

"Potencijal sam za 20 golova po sezoni", optimističan je Jamajčanin.

Bolt nikada nije skrivao veliku strast prema fudbalu, a često je bio na utakmicama Mančester Junajteda na Old Trafordu, kluba čiji je navijač.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.