Bolt stvarno ZNA fudbala - oduševio golom! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Okt.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt stvarno ZNA fudbala - oduševio golom! (VIDEO)

Najbrži čovek svih vremena pokazao i odličnu tehniku nastupajući za australijski fudbalski klub. Pogledajte kako se snašao!

Majtorija!

Uživali smo dok je Jusein Bolt dominirao atletikom i s pravom već više od decenije nosi epitet "najbržeg čoveka svih vremena", ali nakon penzionisanja nismo baš očekivali da će se oprobati u fudbalu - i pritom se pokazati u dobrom svetlu...

Bolt već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neko vreme trenira sa australijskom ekipom Central koust marinersi, a upisao je i prve golove u prijateljskoj utakmici protiv Merkatur saut vest junajteda (4:0).

Momak sa Jamajke, koji je i dalje "na probi" u ovom klubu, fantastično se snašao u drugom poluvremenu i dva puta matirao australijskog drugoligaša.

Prvo tako što je istrčao "for" i šutirao u maniru rasnog strelca, a drugi put posle greške rivala... Zanimljivo, Bolt je na meču imao i tačnih dodavanja koliko i golova pored svog imena - svega dva!

Here it is, @usainbolt, the footballer, scores his maiden Mariners goal. What a moment! Don't think limits! ⚡️ #SWSvCCM#CCMFC@FOXFOOTBALLpic.twitter.com/X7zrqmrYCZ

— Central Coast Mariners (@CCMariners) October 12, 2018

BOLT HAS HIS BRACE! ⚡️ That's two goals tonight for @usainbolt!! What a moment in sport, don't think limits! #CCMFC@FOXFOOTBALLpic.twitter.com/0NeIH9i49V

— Central Coast Mariners (@CCMariners) October 12, 2018

Videćemo da li će ostati u "fudbalskim vodama", kako se vama čini na terenu?

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.