Bolt se nudi NFL – ali ima interesantan uslov VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt se nudi NFL – ali ima interesantan "uslov" VIDEO

Jusein Bolt se još uvek nije pomirio sa činjenicom da je "penzioner", pa i dalje pokušava da počne karijeru u nekom drugom sportu.

Nakon što se nije probio kao fudbaler, sada je zainteresovan za američki fudbal.

Višestruki svetski i olimpijski rekorder i šampion u sprintu je istakao da je voljan da počne karijeru u sportu u kojem bi mogao da iskoristi svoje talente.

S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na brzinu i visinu, reklo bi se da bi mogao da bude "savršen" hvatač u NFL ligi. Međutim, Bolt ima dva uslova ukoliko je neki NFL tim zainteresovan za njega.

"Ako me pozovu Petriotsi ili Aron Rodžers ja sam spreman", rekao je Bolt.

Izjava koja sigurno ne iznenađuje s obzirom da ne postoji igrač američkog fudbala koji ne bi voleo da igra sa Tomom Brejdijem ili Rodžersom, dvojicom živih legendi ovog sporta koji su idealni partneri za svakog risivera.

Bolt je zimus pokazao da poseduje "perormanse" za nastup u NFL. Jamajkanac je u februaru istrčao sprint na 40 jardi, jedan od ključnih testova za igrače koji žele u NFL, za fenomenalnih 4,2 sekunde.

To je na nivou rekorda iz 2017. koji je postavio aktuelni risiver Sinsinati Bengalsa Džon Ros, s tim što je Bolt trčao u trenerci i bez sprinterica!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.