Bojan Krkić kaže da je uspeo, evo šta poručuje novim zvezdama Primere!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Krkić kaže da je uspeo, evo šta poručuje novim zvezdama Primere!

Imao je savet za trojicu velikih potecijala.

Fudbalski svet je oduševljen ovim zvezdama Primere.

Real, Barselona i Atletiko ređaju pobede na krilima Vinisijusa, Ansua Fatija i Žoaoa Feliksa, a posebno kompetentan da ih posavetuje je svakako Bojan Krkić.

"Rekao bih im da uživaju u fudbalu i da ih ne ponese ovaj talas euforije. Moraju da se oslone na zdravo okruženje i dobre prijatelje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kazao je za Radio Marku momak koji je mnogo obećavao u dresu Barselone svojevremeno.

Svoje fudbalske dane provodi u Kanadi gde nastupa za Montreal u MLS ligi.

"Ne znam koji su to parametri za uspeh i neuspeh, mislim da svako ima svoje viđenje uspeha, a ja osećam da sam se ostvario. Uživam u fudbalu i gradu kako odavno nisam", kazao je 29-godišnji napadač srpskog porekla.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.