Bogavac trese mreže u Kazahstanu: Zvezda uvek u srcu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Dec.2011, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogavac trese mreže u Kazahstanu: Zvezda uvek u srcu

Malo društvo u Kazahstanu, ali odabrano. Dres Lokomotive iz Astane nose golman Nenad Erić i napadač Dragan Bogavac.
Za tri godine igraće se strašan fudbal u ogromnoj zemlji, posle Rusije, najvećoj u fudbalskoj Evropi. Tome u prilog i činjenica da je sve više dobrih stranaca. Veliko je to tržište – kaže Dragan Bogavac.
Hitronogi igrač za golove promenio je radno mesto na terenu od onog po kome ga je upamtila publika u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dok je nosio dres Crvene zvezde.
Igram kao levo krilo, više mi prija ova pozicija od uloge špica na Marakani. Klupski drugovi igraju „na mene”. Zadovoljan sam, liga nije loša, lepo je Eri i meni. Na 22 utakmice postigao sam 12 golova i zabeležio osam asistencija.
Zvezda uvek u srcu
Navijači sa severne tribine sećaju se odlično petorke u napadu crveno–belih – Mihailo Pjanović, Marko Pantelić, Nikola Žigić, Branko Jelić, Dragan Bogavac. Zvezdin tim za poštovanje – i trofeje.
Bili smo strašna petorka! Pratim dešavanja u Crvenoj zvezdi, slobodno mogu da kažem – mojoj. Volim je od malih nogu, to mi je najveća ljubav. Zvezda je velika i kad nije šampion, iako joj ne ide. Žao mi je što se ovo dešava u mom dragom klubu. Sada sam u boljoj formi nego kad sam nosio omiljeni dres. Sazreo sam, nakupio iskustva.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.