Blater osudio sva dešavanja na meču: Fudbal ne sme da se koristi u političke svrhe

Izvor: Blic, 15.Okt.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater osudio sva dešavanja na meču: Fudbal ne sme da se koristi u političke svrhe

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije Jozef Blater osudio je incidente na prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropskom prvenstvo i poručio da fudbal ne sme da se koristi u političke svrhe.

"Fudbal nikada ne sme da se koristi u političke svrhe. Snažno osuđujem sve što se desilo na utakmici", napisao je Blater na svom Tviter profilu.

Utakmica između Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Albanije prekinuta je pred kraj prvog poluvremena pri

rezultatu 0:0, nakon što se iznad terena na stadionu Partizana pojavio leteći objekat sa zastavom tzv. Velike Albanije, posle čega su usledili incidenti.

Delegat Hari Bin izjavio je da će odluku o sudbini meča doneti Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA).
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLATINI: Osuđujem političku pozadinu incidenta u Beogradu

Izvor: Kurir, 15.Okt.2014

Fudbal bi trebalo da zbližava ljude i politika ne bi trebalo da se meša u naš sport, preneo je Platinijevu izjavu na Tviteru portparol UEFA Pedro Pinto..NION - Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini rekao je danas da je dubolko rastužen događajima u Beogradu prošle noći, kada...

Nastavak na Kurir...

Blater: Fudbal ne smije da se koristi u političke svrhe

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2014

BEOGRAD - Predsjednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Jozef Blater osudio je incidente na prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropskom prvenstvo i poručio da fudbal ne smije da se koristi u političke svrhe..."Fudbal nikada ne smije da se koristi u političke...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.