Blater obećao reforme

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater obećao reforme

Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater obećao je da će, ako ponovo bude izabran na tu funkciju, sprovesti reforme. To se pre svega odnosi na rad te organizacije, uključujući i promene u sistemu izbora domaćina svetskih prvenstava.
Blater (75) je nemačkim medijima rekao da će oformiti odbor za nadzor rada FIFA, ali i da će „obnoviti kredibilitet” svetske kuće fudbala.
On je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da bi voleo da se ubuduće domaćini svetskih prvenstava biraju na sličan način kao što Međunarodni olimpijski komitet bira domaćina Olimpijskih igara.
Blater se na izborima za predsednika FIFA 1. juna kandiduje za svoj četvrti mandat.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.