Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater: Oduzimati klubovima bodove zbog rasizma navijača

Predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater rekao je da bi klubovima, čiji navijači budu proglašeni krivim za rasističko ponašanje, trebalo oduzimati bodove. "Mislim da nikada ne možemo da uradimo dovoljno da iskorijenimo rasizam iz fudbala. Mnogo radikalnije rješenje, kao što je oduzimanje bodova, imalo bi bolji uticaj nego bilo koja druga kazna", rekao je Blater, prenio je danas Skaj Sport. Posljednji u nizu rasističkih incidenata dogodio se početkom janauara, kada je fudbaler Milana Kevin-Prins Boateng ljut zbog uvreda navijača Pro Patrije, napustio prijateljsku utakmicu, poslije čega su njegovi saigrači takođe napustili teren i utakmica je prekinuta. Blater Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/blater-oduzimati-klubovima-bodove-zbog-rasizma-navijaca.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Blater: Klubovima treba oduzimati bodove zbog rasizma

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2013

CIRIH - Predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater rekao je da bi klubovima, čiji navijači budu proglašeni krivim za rasističko ponašanje, trebalo oduzimati bodove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.