Bjeković: Ne stojimo iza ovog napada!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković: Ne stojimo iza ovog napada!

“Ograđujem se i osuđujem ovakav čin“, kaže crno-bela legenda

Tužni dani za srpski fudbal. Posebno za Partizan. Ali ne samo za Partizan. I ne samo za fudbal. Poraz za društvo u celini. Delom verovatno i kao posledica neprestanih optužbi i vređanja dve sukobljene strane koje se bore za prevlast. I samo kratak intermeco iako je jedan čovek mogao da izgubi glavu u divljačkom piru huligana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ispred stadiona u Humskoj. A onda opet po starom.

MUČNO: Stravičan snimak divljačkog prebijanja u Humskoj (VIDEO)

Uprava Partizana pozvala je policiju da pohapsi ne samo izvršioce fizičkog napada na generalnog direktora Miloša Vazuru i njegove kolege, već i inspiratore nemilog događaja. Indirektno je, ipak, sumnja svaljena na opoziciju okupljenu u grupaciji "Crno-bela familija". Njen predvodnik i legendarni fudbaler, a potom i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković decidno je negirao da Vazurini protivnici imaju bilo kakve veze sa huliganima.

"Zgrožen sam optužbom iz Partizana da bilo ko od članova Skupštine ili blizak klubu stoji iza ovoga. Siguran sam da će se ’Crno-bela familija’ oglasiti ovim povodom. U svakom slučaju se ograđujem i osuđujem ovakav čin", izjavio je Bjeković.

Vreme je da se spusti lopta. Pre nego što neko zaista nastrada.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.