Bivši trener Zvezde podneo ostavku, menja ga Mladen Krstajić?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2020, 16:19

Bivši trener Zvezde podneo ostavku, menja ga Mladen Krstajić?

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje slovi za jednog od glavnih kandidata.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević (71) najavio je danas da će napustiti tu funkciju pošto je ta selekcija izgubila šanse za plasmane na EURO porazom protiv Severne Irske.

On će biti na klupi BiH na utakmicama protiv Holandije i Poljske u Ligi nacija.



"Cilj je završiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolje što možemo, a reprezentacija će posle imati novog selektora. Od mene će uvek imati pomoć, ali postoje treneri veoma ambiciozni koji mogu da pomognu našoj reprezentaciji u budućnosti"
, rekao je Bajević novinarima, prenela je Hina.

On je dodao da je ponosan na igrače koji su u susretu protiv Severne Irske izgubili nakon izvođenja penala.

"Imamo pritisak na sve mečeve, cilj uvek postoji i igračima sam rekao da moraju dati sve od sebe. To su uradili u četvrtak i to je najvažnije, izgubili smo i teško nam je, ali opet, igrači su dali svoj maksimum", kazao je Bajević.

On je naveo i da će uspeh predstavljati svaki rezultat osim poraza protiv Holandije u nedelju u Zenici i Poljske u sredu u Vroclavu.

"Sve osim poraza je dobar rezultat. Čak i jedan bod, ali protiv Poljske već moramo ići na pobedu", dodao je Bajević.

Prema nekim tvrdnjama iz Bosne i Hercegovine, jedan od glavnih kandidata za fuknciju selektora nacionalnog tima jeste i bivši selektor Srbije Mladen Krstajić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SANTOS PRED MEČ SA FRANCUSKOM U LIGI NACIJA: Nisu nas poremetili pozitivni slučajevi na koronu!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2020

Dva pozitivna slučaja korona virusa otkrivena u fudbalskoj reprezentaciji Portugala ove nedelje nisu omela pripremu tima za meč protiv Francuske u Ligi nacija, rekao je danas selektor Fernando Santoš.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.