Bivše fudbalske zvezde na Spensu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivše fudbalske zvezde na Spensu

NOVI SAD -

U zajedničkoj organizaciji Grada Novog Sada, JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" i Društva sporta za sve NSL, a povodom proslave dana Grada Novog Sada u Velikoj dvorani Spensa od 2 - 3. februara 2013. godine biće organizovan po drugi put Međunarodni turnir u malom fudbalu Kup Novog Sada 2013.

Učesnici turnira su deca rođena 2001. godine iz gradova pobratima i gradova sa kojima Novi Sad ima izuzetnu saradnju: ekipe Maribora iz Slovenije, Pečuja iz Mađarske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Temišvara iz Rumunije, Banjaluke iz Republike Srpske, Osijeka iz Hrvatske, Budve iz Crne Gore, Graca iz Austrije i ekipa Vojvodine iz Novog Sada.

U sklopu turnira održaće se revijalna utakmica između ekipa gostiju, predstavnika gradova – učesnika turnira, koje će predvoditi bivši reprezentativci Hrvatske Marko Babić i Petar Krpan, iz BIH Esad Mešanović i ekipa domaćina predstavnika Grada Novog Sada, koje će predvoditi bivši reprezentativci Jugoslavije Ljubiša Dunđerski, Ljubomir Vorkapić, Savo Milošević, Bata Mirković, Mihajlo Pjanović, kao i gosti iznenađenja.

Utakmica će se održati u Velikoj dvorani Spensa 2. februara 2013. godine u 19,30 sati. U poluvremenu će biti organizovana nagradna igra za najmlađe posetioce sa primamljivim nagradama.

Svečano otvaranje Kupa je u subotu, 2.februara 2013. godine u 10,45 u Velikoj dvorani Spensa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvoren turnir u malom fudbalu na Spensu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2013, 14:42

NOVI SAD -..Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar svečano je otvorio turnir u malom fudbalu, drugi Kup Grada Novog Sada, koji je organizovan u sklopu proslave dana Novog Sada od 1. do 3. februara u Novom Sadu..."Učesnici turnira, u organizaciji Udruženja za razvoj sporta i sportskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.