Bivša Bekamova ljubavnica tvrdi da nije jedina: Uhvatila sam ga u krevetu sa španskom manekenkom

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 10:44

Bivša Bekamova ljubavnica tvrdi da nije jedina: "Uhvatila sam ga u krevetu sa španskom manekenkom"

Rebeka Lus, koja je navodno imala aferu sa Dejvidom Bekamom 2000-tih, sada tvrdi da ona nije jedina sa kojom je bivši fudbaler prevario suprugu Viktoriju.

Bivša lična asistentkinja tvrdila je da je bila na zabavi sa tadašnjim igračem Real Madrida, koji se "krio u dnu bašte" i razgovarao sa španskom manekenkom.

"Bolelo je“, rekla je Lusova, prisećajući se zabave u kući fudbalske legende Ronalda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nazarija 22. septembra 2003.

"Bila je divna hrana, samba bend iz Brazila i šampanjac“, dodala je ona.

Međutim, njena noć se promenila kada se na mobilni telefon javila Dejvidova supruga Viktorija Bekam.

"Bila je uznemirena jer zove Dejvida, a on se ne javlja. Rekla sam da ne znam gde je. A ona kaže: 'Ne spuštaj slušalicu, idi nađi ga'", objasnila je Lusova.

Lusova je, kako tvrdi nastavila da traži Dejvida, ali je bila iznenađena onim što je usledilo.

"Ušla sam u kuću i popela se stepenicama i videla dva telohranitelja ispred vrata“, rekla je ona.

Rebeka je obezbeđenju fudbalske zvezde rekla da ga zove supruga, a jedan od telohranitelja je odmah ušao u spavaću sobu i pozvao Dejvida.

"Vidim manekenku u pozadini kako leži na krevetu. Vidim da je spavaća soba. Bila sam ljuta i samo sam ga pogledala, dala mu telefon i rekla: 'Tvoja žena'", rekla je Rebeka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.