Bitka za Nejmara: Povratak Mesiju ili šou sa Ronaldom?

Izvor: B92, 23.Jul.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Nejmara: Povratak Mesiju ili šou sa Ronaldom?

Fudbalski klub Juventus planira da pošalje primamljivu ponudu PSŽ-u za superstara Nejmara, prenose evropski mediji.

Kako se navodi, šampion Italije je spreman da se odrekne "velike sume novca" za Nejmara.

Juventusova ponuda se ne bi zaustavila na novcu, već bi uz njega uključili i igrače kao što su Paolo Dibala i Blez Matuidi.

Tokom leta se najviše pričalo o Nejmarovom povratku u Barselonu, ali se on sve češće povezuje sa "Starom damom" i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristijanom Ronaldom.

Nejmar je po završetku sezonu izrazio nezadovoljstvo oko mogućeg ostanka u Parizu.

On je leta 2017. godine napustio Kamp Nou i preselio se u "grad svetlosti" za rekordnu sumu od 222 miliona evra, a sada se pominje da je Barsa spremna da problematičnog Brazilca ponovo spoji sa Leom Mesijem.

Kako je Marka ranije pisala, Barselona je za Nejmara ponudila određenu sumu novca i neimenovane igrače, za koje se spekulisalo da su Ivan Rakitić, Usman Dembele ili Filip Kutinjo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.