Biragi se vratio u Inter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biragi se vratio u Inter

Italijanski fudbalski reprezentativac Kristijano Biragi vratio se u matični Inter na pozajmicu iz Fiorentine, objavio je danas velikan iz Milana.

Hitri levi bek ponikao na stadionu "Đuzepe Meaca", ali je odigrao samo dve utakmice za Inter i to u Ligi šampiona, posle čega se potpuno afirmisao u Fiorentini i stigao do dresa Azura.

Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se iz Fiorentine, koja ga je pre dve godine dovela iz Intera, prvo na pozajmicu, a potom i otkupila, vraća među "neroazure" sa pravom da potpiše trajni ugovor narednog leta ako se odluče na transfer i plate 12 miliona evra.

Biragi, na čijem prelasku je insistirao trener Antonio Konte, kao igrač Intera bio je i na pozajmicama u Juve Stabiji, Ćitadeli, Kataniji, Kjevu, Granadi i Peskari.

Za reprezentaciju Italije ima pet nastupa i jedan gol, protiv Poljske za pobedu u 92. minutu (1:0) i to sa posvetom za preminulog saigrača iz Fiorentine i bivšeg "mentora" Davidea Astorija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.