Bilić novi trener Al-Itihada

Izvor: RTS, 28.Sep.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić novi trener Al-Itihada

Nekadašnji selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Slaven Bilić novi je trener Al-tihada iz Saudijske Arabije.On je na klupi najstarijeg kluba iz Saudijske Arabije nasledio Argentinca Ramona Dijaza.
Bilić je potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka, imaće platu oko tri miliona evra, a treniraće donedavnog centarfora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde Aleksandra Pešića.

On je na klupi najstarijeg kluba iz Saudijske Arabije nasledio Argentinca Ramona Dijaza, koji je posle samo četiri meseca dobio otkaz jer je u prva četiri kola osvojio samo bod.
Slaven Bilić je pre godinu dana bio trener engleskog Vest Hema, a pre toga je vodio Bešiktaš, Lokomotivu iz Moskve, Hajduk iz Splita i reprezentaciju Hrvatske.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilić novi trener Pešićevog Al-Itihada

Izvor: B92, 28.Sep.2018

Nekadašnji selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Slaven Bilić novi je trener Al-Itihada iz Saudijske Arabije...Bilić je potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka, imaće platu oko tri miliona evra, a treniraće donedavnog centarfora Crvene zvezde Aleksandra Pešića...On je na...

Nastavak na B92...

Bilić trener Aleksandru Pešiću - plata 3.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2018

Hrvatski trener Slaven Bilić novi je trener Al Itihada iz Saudijske Arabije, u kojem će imati godišnja primanja od oko 3.000.000 evra. Bilić je na toj poziciji nasledio Argentinca Ramona Dijaza, koji je loše startovao sezonu u ekipi koja je imala visoke ambicije ove sezone. Nekadašnji selektor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.