Izvor: Blic, 20.Mar.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bićemo ispred Nemačke

Verujem da ćemo uspeti da prođemo grupnu fazu na Mondijalu, jer znam domete „orlova“. U prilog tome idu i naše igre iz kvalifikacija. Pokazali smo svima da umemo da igramo dobar fudbal, to je danas jasno.

U grupi smo završili na prvom mestu, ispred Francuske, ali je istina i da će na Svetskom prvenstvu biti potpuno drugačije okolnosti. Nemam dilemu sa kojom selekcijom ćemo imati najozbiljniji test u Južnoj Africi. Nemačka ima paklen tim, sastavljen od izvanrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojedinaca. Mihael Balak je jedan od njih i neretko ga proglašavaju igračem utakmice kada igra nemačka reprezentacija.

Svi očekuju da će Nemci zauzeti pol poziciju nakon grupnog dela takmičenja. Ono što ja mogu da im poručim je da će Srbija otići tamo da pruži najbolje što ume i da pokuša da zauzme njihovu poziciju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.