BiH nije slabija od Srbije

Izvor: Kurir, 16.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH nije slabija od Srbije

Selektor Obale Slonovače Vahid Halilhodžić izjavio je da fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije ništa slabija od srpske. Nekadašnji igrač Veleža, a potom trener nekoliko francuskih klubova smatra da se na prostorima bivše SFRJ igra odličan fudbal. - Reprezentacija BiH nije ništa slabija od Srbije, ali ni od Hrvatske. A to već nešto znači. Naravno, u septembru su četiri odlučujuća meča za odlazak u Južnu Afriku. BiH ne sme olako da uđe u duele sa Jermenijom i Estonijom. Treba biti oprezan, jer više nema autsajdera - rekao je Halilhodžić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Halilhodžić: BiH nije slabija od Srbije

Izvor: Mondo, 15.Apr.2009, 10:41

Selektor Obale Slonovače Vahid Halilhodžić tvrdi da reprezentacija Bosne i Hercegovine nije slabija od drugih selekcija iz bivše zajedničke države.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.