Bez traka za kosu

Izvor: RTS, 05.Mar.2011, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez traka za kosu

Fudbaleri će biti kažnjeni zbog traka za kosu. Predsednik Svetske fudbalske federacije Sep Blater izjavio je da će od 1. jula igračima biti zabranjeno da nose trake za kosu, jer bi mogli ozbinjno da se povrede.

Blater je objasnio da su trake za kosu koje se nose oko vrata veoma opasne, jer bi igrači mogli da "se obese". Trake su postale popularne u Premijer ligi ove sezone, a Karlos Tavez iz Mančester Sitija i Sami Nasri iz Arsenala, samo su neki od igrača koji ih nose.

Blater je dodao da diskusije o tome neće biti, jer trake za kosu nisu deo opreme.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FIFA: Slede kazne zbog traka za kosu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2011, 04:06

NJUPORT -..Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater izjavio je danas da će od 1. jula igračima biti zabranjeno da nose trake za kosu...Blater je objasnio da su trake za kosu koje se nose oko vrata veoma opasne, jer bi igrači mogli da "se obese"...Trake su postale popularne u Premijer...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.