Bez milosti prema Islandu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez milosti prema Islandu

Kvarežma pod znakom pitanja, ali ne bi to trebalo da ima prevelik uticaj na rezultat

Island je mogao da ima i lakšeg protivnika na svom debiju na nekom velikom takmičenju. Bez obzira na činjenicu da će momci sa severa Evrope biti naoštreni na to da pokažu celom fudbalskom svetu da se nisu slučajno našli u Francuskoj na račun Holandije, sve osim keca na stadionu “Žofroa Gišar” u Sent Etjenu bilo bi istinsko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iznenađenje.

MOZZART KVOTE: 1 (1,52), X (4,10), 2 (8,50)

Portugalija je jedan od favorita iz senke. Reč je o ekipi koja je odličan miks prekaljenih internacionalaca i vrhunskih talenata i koju kao kapiten predvodi Kristijano Ronaldo, superzvezda s neutoljivom glađu za pobedama i trofejima. Izabranici Fernanda Santosa prošetali su se kroz kvalifikacionu grupu u kojoj je igrala i Srbija; jedini poraz pretrpeli su na samom startu od Albanije na domaćem terenu (0:1), ali lekciju o potcenjivanju naučili su za desetku pošto su sve ostale mečeve rešili u svoju korist. Stoga će Islanđane da shvate maksimalno ozbiljno, a naruku im ide i to što su mnogo pokretljiviji od njih – razliku u tehničkoj obučenosti da i ne pominjemo – pa ne bi trebalo da imaju poteškoća u uspostavljanju brze igre kratkih pasova i prodora po bokovima.

MOZZART SLOBODNE IGRE: Ronaldo daje gol i Portugal pobeđuje - 2,25

Videlo se to jasno i u generalnoj probi protiv Estonije, koja istina nije kalibar Islanda, ali nisu ni ostrvljani bog zna koliko kvalitetniji. A Estonci se nisu dobro proveli. Rikardo Kvarežma, igrač koji nikada nije do kraja ispunio pun potencijal baš zato što ga nije bilo na velikim utakmicama, dao im je tri komada, namestio još dva i preporučio se selektoru na uštrb Nanija, pa bi, ako bude potpuno spreman, a to još nije sigurno, trebalo da bude u startnih 11.

EURO 2016. SPECIJAL: Portugalija prva u grupi - 1,90

Sve to bi moralo da rezultira nedostižnom prednošću Portugalije već posle prvih 45 minuta i rutinskom odrađivanju posla u nastavku utakmice. Ukratko: tipovi su 1-1 i KMB 1&2+I.

PORTUGALIJA – ISLAND

utorak 21.00

Stadion: Žofri Gišar, Sent Etjen;

Kapacitet: 41.500;

Sudija: Kunejt Čakir;

Portugalija (4-1-3-2): Patrisio - Sedrik, Karvaljo, Pepe, Gereiro - Danilo - Mutinjo, Andre Gomes, Žoao Mario - Kvarežma, Ronaldo;

Island (4-4-2): Haldorson - Sevarson, R. Sigurdson, Arnason, Skulason - Gudmundson,  G. Sigurdson, Gunarson, Bjarnason - Bodvarson, Sigtorson.

POSLEDNJIH PET

PORTUGALIJA

Bugarska (D)      0:1

Belgija (D)           2:1

Norveška (D)     3:0

Engleska (G)       0:1

Estonija (D)         7:0

ISLAND

SAD (G)                2:3

Danska (G)          1:2

Grčka (G)             3:2

Norveška (G)     2:3

Lihtenštajn (D)  4:0

MEĐUSOBNI SKOR

2              2              0              0              8:4

PREDLOZZI

PK 1-1   2,20

KMB 1&2+I         4,50


* kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.