Bertomeu: Vrata Barselone su otvorena za Gvardiolu

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertomeu: Vrata Barselone su otvorena za Gvardiolu

Fudbalski stručnjak Pep Gvardiola može da se vrati u Barselonu kad god poželi, izjavio je predsednik kluba Đozep Marija Bertomeu.
Bertomeu je otkrio da je sadašnjem menadžeru Mančester sitija ponudio da vodi čuvenu omladinsku školu Barselone La Masiju, odmah po napuštanju klupe katalonskog tima, ali je Gvardiola odbio to zbog poziva Bajerna.

"Gvardiola je genije, vrata Barselone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su za njega uvek otvorena. Može da dođe kada bude hteo. Pročitao sam da bi voleo da bude šef La Masije u budućnosti i to mi deluje idealno. Njegov povratak bio bi sjajan", rekao je Bertomeu za britanski Tajms.
Gvardiola je trener Barselone bio od 2008. do 2012. godine i osvojio je tri titule prvaka Španije, dva Kupa kralja i dve Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bertomeu: Vrata Barselone su otvorena za Gvardiolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018

Fudbalski stručnjak Pep Gvardiola može da se vrati u Barselonu kad god poželi, izjavio je predsednik kluba Đozep Marija Bertomeu...Bertomeu je otkrio da je sadašnjem menadžeru Mančester Sitija ponudio da vodi čuvenu omladinsku školu Barselone La Masiju, odmah po napuštanju klupe katalonskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.