Benzema neće igrati više za nacionalni tim

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Benzema neće igrati više za nacionalni tim"

Predsednik Fudbalske federacije Francuske Noel Le Grat je obelodanio da je reprezentativna karijera napadača Reala Karima Benzeme najverovatnije završena.

Napadač Reala iz Madrida Karim Benzema za svoju zemlju ne igra od oktobra 2015. godine kada je navodno ucenjivao svog saigrača iz nacionalnog tima Matjua Valbuenu. Ceo taj slučaj treba da dobije epilog u novembru, a podsetimo Benzema je Valbuenu ucenjivao navodnim snimkom seksualnog čina koji bi ozbiljno kompromitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Valbuenu.

Benzema nije bio ni blizu sastava za francuski tim za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a on je tada optužio selektora Didijea Dešana da je rasista.

"Avera Valbuena-Benzema još nije gotova, traje tri ili četiri godine i trebalo je da se završi mnogo brže. Nema ništa protiv Karima, uvek se u reprezentaciji dobro ponašao. Međutim mislim da je završio sa Francuskom. Posebno i zbog toga što je van forme već neko vreme", kazao je predsednik Fudbalske federacije Francuske Noel Le Grat.

Benzema je igrao na 81 utakmici za Francusku, a ima dosta problema sa formom u Realu jer je postigao samo 20 golova u prvenstvu Španije od početka pretprošle sezone.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.