Benfikin oprobani recept: Plati malo - zaradi brdo para! Stiže Brazilac za koga je malo ko čuo (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfikin oprobani recept: Plati malo - zaradi brdo para! Stiže Brazilac za koga je malo ko čuo (VIDEO)

Pošto će bar jedan napadač iz trilinga Žonas, Mitroglu, Himenez otići na leto, portugalski šampion razmišlja o tome koga bi mogla da lansira na leto

Kada se Benfika uhvati nekog posla, uglavnom greške - nema.

Zato se portugalski šampion odavno nalazi u redu najvrsnijih kupaca na fudbalskom tržištu. Jer, retko kada izdvoji veliki novac za pojačanje, a obično na istom kasnije zaradi brdo para.

Upravo takav mogao bi da bude slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Felipea Vizeua, brazilskog napadača koji bi na leto mogao da se preseli na Luž.

Na pomen imena ovog 20-godišnjeg napadača, verovatno samo vešti poznavaoci prilika na čuvenoj fudbalskoj simulaciji Football Manager, znaju o kome je zapravo reč.

Izdanak niželigaškog brazilskog kluba Amerika, sa 16 godina prešao je u podmladak Flamenga, gde je za prvi tim debitovao prošle sezone. I ostavio solidan utisak, pošto je na četrnaest utakmica postigao četiri gola.

Sada, za Vizeua mnogi fudbalski kritičari tvrde da je tempirana bomba i da se samo čeka trenutak njegove eksplozije.

Iz tog razloga Benfikini skauti posmatrali su Vizeua duže vreme, a sada su rešeni da krenu u napad i dovedu perspektivnog golgetera već na leto. Doduše, Flamengo sada traži 8.000.000 evra, što nije mala suma novca. U poređenju s nekim drugim transferima i silnim milionima koji se vrte u današnjem fudbalu, ova cifra je niska.

A, ukoliko se bude ispostavilo da stvarno eksplodira, Felipe dos Reis Pereira Vizeu do Karmo, ili jednostavno Vizeu, mogao bi da bude nova zlatna koka lisabonskih Orlova.

S obzirom da će bar jedan napadač iz trilinga Žonas - Mitroglu - Himenez otići na leto, u Benfiki gledaju koga bi to mogli sledeće da lansiraju u zvezde.

Da li će to biti baš Vizeu?



(FOTO: Printscreen)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.