Belami ponovo u Liverpulu

Izvor: RTS, 01.Sep.2011, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belami ponovo u Liverpulu

Kreg Belami opet među "crvenima". Napadač kaže da se vratio u klub jer želi da radi sa menadžerom Dalglišom. U sezoni 2006/07, kada je nosio dres Liverpula, Belami postigao devet golova.

Napadač Liverpula Kreg Belami rekao je danas da se vratio u taj fudbalski klub jer želi da sarađuje sa trenerom Kenijem Dalglišom, koji je po njegovim rečima "verovatno najbolji igrač koji je ikada igrao za tim sa Enfilda".

"Odrastao sam gledajući ga kako igra. Biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u timu koji on trenira je ogromna čast. Verovatno svaki navijač Liverpula misli da je Dalgliš najbolji fudbaler koji je ikada igrao za klub", rekao je Belami za klupsku televiziju.

Belami je prethodno igrao za Liverpul u sezoni 2006/2007, kada je pod vođstvom trenera Rafaela Beniteza u 42 utakmice postigao devet golova.

On je potom prešao u Vest Hem, a odatle u Mančester siti, koji ga je prošle sezone poslao na pozajmicu u Kardif. U 35 utakmica za klub iz Velsa postigao je 11 golova.

Liverpul je u prva tri kola Premijer lige ove sezone ostvario dve pobede i remi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.