Bekenbauer se povlači iz FIFA

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekenbauer se povlači iz FIFA

Nemačka fudbalska legenda Franc Bekenbauer najavio je da više neće biti član Izvršnog komiteta Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).
- Naredne godine se neću ponovo kandidovati za to mesto - rekao je 65.godišnji Bekenbauer, koji je osvojio titule prvaka sveta kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kapiten i selektor reprezentacije Nemačke.
- Proveo sam dosta lepih trenutaka sa kolegama iz FIFA i UEFA i imam veoma prijateljske odnose sa Sepom Blaterom i Mišelom Platinijem, ali sada tražim razumevanja za ovakvu odluku - rekao je Bekenbauer.
On je dodao da se iz svetske kuće fudbala povlači isključivo iz ličnih i porodičnih razloga, koje nije želeo da obrazlaže.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bekenbauer se povlači iz FIFA

Izvor: B92, 11.Nov.2010

Nemačka fudbalska legenda Franc Bekenbauer najavio je da više neće biti član Izvršnog komiteta Svetske fudbalske federacije (FIFA)...Bekenbauer, jedini koji je, pored Brazilca Zagala, osvajao Svetsko prvenstvo kao kapiten nacionalnog tima i kao selektor, rekao je da se neće kandidovati na izborima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.