Bejl: U Realu se poštuje samo reč pobeda

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 19:21

Bejl: U Realu se poštuje samo reč pobeda

Bivši fudbalski reprezentativac Velsa Geret Bejl izjavio je da je pritisak igranja za Real mnogo veći nego u bilo kom drugom klubu, prenose britanski mediji.

Bejl je igrao za Real od 2013. do 2022. godine. On je u razgovoru sa Piterom Kraučem i Džermejnom Dženasom govorio o periodu, koji je proveo u madridskom klubu.

"U Realu se poštuje samo jedna reč, a to je pobeda. Jednostavno, to je tako. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udjete u svlačionicu Reala osećate se kao pobednik. Naravno, tamo je bilo puno sjajnih fudbalera, ali svejedno to je teško objasniti. Pobeda je u mentalitetu kluba. Kada Real izgubi kao da je smak sveta. Navijači i mediji vas razapinju, a depresivni idete kući", rekao je Bejl.

On se prisetio finala Lige šampiona protiv Liverpula 2018. godine. Real je tada pobedio 3:1, a Bejl je postigao dva gola za madridski klub.,

"Sećam se razgovora sa igračima Liverpula pre utakmice. Imali su problema sa spavanjem, bili su nervozni... Mi smo imali drugačiji mentalitet. Nas je zanimala samo pobeda, iako su oni bili favoriti", istakao je Bejl, koji je početkom godine završio igračku karijeru u Los Andjeles Galaksiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.