Bazel suspendovao igrača zbog prebrze vožnje!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2013, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazel suspendovao igrača zbog prebrze vožnje!

Fudbalski klub Bazel suspendovao je argentinskog napadača Raula Bobadilju pošto ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje.

Moraju da paze kako voze: Fudbaleri Bazela  

Predsednik Bazela Bernard Hejsler rekao je da klub ne toleriše takvo ponašanje.

Bobadilju je zaustavila policija, jer je kroz jedno selo gde je dozvoljena maksimalna brzina od 50 kilometara na sat, vozio 111 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na sat.

 

Taj 26-godišnji fudbaler je danas bio glavna vest u najprodavanijim dnevnim novinama u Švajcarskoj. On će propustiti meč domaćeg šampionata između Bazela i Lozane.

 

Argentinac je u Bazel došao u januarskom prelaznom roku iz ekipe Jang bojs, ali nije mogao da igra dok mu nije istekla zabrana od sedam mečeva koje je dobio zbog vređanja sudije nakon što je zaradio crveni karton.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bazel suspendovao igrača zbog prebrze vožnje!

Izvor: Dzungla.org, 28.Jul.2013

Fudbalski klub Bazel suspendovao je argentinskog napadača Raula Bobadilju pošto ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.