Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batistuta: Molio sam doktora da mi amputira noge

Legendarni napadač Gabrijel Batistuta (48) proživljava teške dane. Slavni Argentinac već godinama trpi jake bolove u nogama, a stanje mu se ne popravlja i pored terapija, tako da sada jedva hoda.

- Tačno je, imam probleme s kretanjem - rekao je Batistuta u intervjuu za FIFA. - Živio sam i disao za fudbal i sada plaćam ceh zbog toga. Ovom sportu sam davao objektivno više nego što sam mogao i trebao.

Ukupno 17 godina profesionalne karijere imao je popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Batigol, i često je igrao povrijeđen, pod injekcijama.

- Najgore mi je bilo 2014. Imao sam takve bolove da sam molio doktora da mi amputira noge. Na sreću, odgovorio me je od te lude ideje - otkrio je Argentinac.

Batistuta je bio jedna od ikona Serije A. U periodu od 1991. do 2003, za Fiorentinu, Romu i Inter je postigao 200 prvenstvenih golova. Bio je rekorder argentinske selekcije sa 56 pogodaka, sve dok ga nije prestigao Lionel Mesi (trenutno 58).

(novosti)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.