Batista selektor do 2014.

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Nov.2010, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batista selektor do 2014.

Fudbalski savez Argentine saopštio je da je s dosadašnjim vršiocem dužnosti selektora Serhiom Batistom potpisao ugovor do 2014.
Posle eliminacije u četvrtfinalu Mundijala u Južnoj Africi, Dijego Maradona podneo je ostavku na mesto selektora, a kao privremeno rešenje izabran je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Batista.
Pod Batistinim vođstvom Argentina je zabeležila dve pobede i poraz, a pogotovo je ostao upamćen trijumf od 4:1 protiv aktuelnog svetskog i evropskog šampiona Španije.
Ovo je posao koji zahteva veliku odgovornost, a hoću da se zahvalim čelnicima saveza što su mi ukazali poverenje. Zaista sam želeo sam da nastavim da radim kao selektor – izjavio je Batista.
Pre reprezentacije Argentine, Batista je vodio ekipe Argentinos juniors, Taljeres, Nueva Čikago i Godoj Kruz.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

BATISTA VODI "GAUČOSE" DO 2014. GODINE

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010

BUENOS AIRES - Fudbalski savez Argentine saopštio je danas da je s dosadašnjim vršiocem dužnosti selektora Serhiom Batistom potpisao ugovor do 2014. godine. Nakon eliminacije u četvrtfinalu Mundijala u Južnoj Africi, Dijego Maradona podneo je..BUENOS AIRES - Fudbalski savez Argentine saopštio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.