Batić: Potrebne hitne kadrovske promene u FSS

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batić: Potrebne hitne kadrovske promene u FSS

Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Vladan Batić ocenio je da su hitno potrebne kadrovske promene u Fudbalskom savezu Srbije (FSS), kako bi se izašlo iz iz fudbalsko-navijačke krize u zemlji.
Poslanik Batić je u saopštenju takođe ocenio da političari treba odmah da izađu iz svih organa upravljanja klubova prve i druge lige, jer su godinama uticali da se postupci protiv navijača kriminalaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ne pokreću ili da budu opstruirani.
Batić, raniji ministar pravde u Vladi Srbije, je istakao da pripadnici ekstremnih navijačkih grupa treba takođe odmah da budu odstranjeni iz uprava klubova. Ministarstvo pravde svojim autoritetom, a Visoki savet sudstva po funkciji, smatra Batić, treba odmah da aktiviraju sve sudske postupke protiv ekstremnih navijača, da u tim postupcima bude sprovođena rigorozna kaznena politika i da budu rešavani po hitnom postupku.
Batić je pozvao tužilaštva da počnu procesuiranje krivičnih prijava protiv navijača- delikvenata umesto da ih drže u fiokama.
Poslanik je podsetio da je u poslednjih 10 godina ubijeno 10 vlasnika, direktora ili predsednika fudbalskih klubova i da je vecina tih ubistava nerasvetljena, poput slučaja bivšeg predsednika FSS Predraga Bulatovića.
Polovina sadašnjih vlasnika klubova iz kriminalnog miljea – zaključio je Batić.
Pogledaj vesti o: Vladan Batić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.