Bartomeu ponovo izabran za predsednika Barse: Nismo samo na terenu najbolji

Izvor: Blic, 19.Jul.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bartomeu ponovo izabran za predsednika Barse: Nismo samo na terenu najbolji

Đozep Marija Bartomeu ponovo je izabran za predsednika Barselone, odlučeno je na subotnjim izborima u katalonskom fudbalskom klubu.

Njemu je ukazano poverenje za novi, šestogodišnji mandat sa skoro 55 odsto glasova, pošto je pobedio bivšeg prvog čoveka Barselone Đoana Laportu (33 odsto glasova).

"Bio je ovo dug, napet i dan pun stresa, ali hoću da pošaljem jasnu poruku svim navijačima Barselone širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sveta. Nismo samo na terenu najbolji klub na svetu. Cenim integritet ostalih kandidata, pokazali su se tokom kampanje, pozvao bih na zajedništvo, da nastavimo da rastemo i pobeđujemo", poručio je Bartomeu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.