Izvor: RTS, 28.Nov.2020, 10:25

Barselona smanjila plate igračima

Fudbalski klub Barselona postigao je dogovor sa igračima o novom smanjenju plata zbog uvećanih troškova izazvanih pandemijom. Klub je u velikim finansijskim problemima a računaju da će na ovaj nači uštedeti 122 miliona evra.
Smanjeni prihodi zbog koronavirusa doveli su Barselonu, kao i sve druge klubove, u tešku finansijsku situaciju zbog koje su još u aprilu doneli odluku o smanjenju plata koje je bilo na snazi tokom pauze u šampionatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Tokom proteklog meseca najavljivano je da bi se na sličan način moglo doći do nove uštede finansijskih sredstava, a tokom protekle nedelje je sklopljen dogovor i sa igračima.
Prvobitno je planirano da se uštedi 190 miliona evra, a klubu trenutno računaju da će na ovaj način uštedeti 122 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava boljih dana za Barselonu, fudbaleri shvatili da na Kamp Nou ne može drugačije

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2020

Ostao je još sitan detalj kako budućnost kluba ne bi bila dovedena u pitanje...FK Barselona potvrdila je da se klub dogovorio sa predstavnicima igrača i trenerskog osoblja o smanjenju plata i odlaganju bonusa zbog finansijskog uticaja pandemije virusa korona...Klub je naveo da očekuje uštedu od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.