Barselona ponudila 27 miliona funti za Fabregasa

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Jun.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona ponudila 27 miliona funti za Fabregasa

Evropski fudbalski šampion Barselona poslala je zvaničnu ponudu od 27 miliona funti londonskom Arsenalu za kapitena tog tima Seska Fabregasa, prenose engleski mediji. Predsjednik katalonskog kluba Sandro Rosel priznao je da se čuo telefonom sa izvršnim direktorom Arsenala Ivanom Gazidisom kako bi počeo pregovore o kupovini Fabregasa. Barselona je ponudila početnu cifru od 27 miliona funti, i u taboru španskog prvaka nadaju se da će Arsenal ovog ljeta najzad pristati da proda >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << svog najboljeg igrača.

Međutim, engleski mediji javljaju da je najbučniji menadžer Arsen Venger koji ni po koju cijenu ne želi da proda svog kapitena.

Sesk Fabregas je ponikao u čuvenoj La Masiji, školi fudbala Barselone, a kao 16-godišnjak prešao je u Arsenal. Od 2005. je standardni član tima sa "Emirata", sa kojim još uvijek nije osvojio nijedan trofej.
 
Izvor:Vesti online

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.